محافظ سه راهی ارت دار سیماران SM-325-EL-N (کابل 180)

S,M-325-EL-N

محافظ سه راهی ارت دار سیماران SM-325-EL-N (کابل 180)

  1. حداکثر توان: 2500ولت آمپر
  2. حداکثر جریان: 10 آمپر متناوب
  3. فرکانس: 60-50 هرتز
  4. ولتاژ کار: 255-170 ولت متناوب
  5. زمان تاخیر: حدود 4 تا 6 دقیقه
  6. طول کابل: 180 سانتی متر
  7. گارانتی 24 ماهه سیماران

ناموجود


محافظ برق سه راهی سیماران

 

محافظ ولتاژ چیست؟

محافظ ولتاژ (محافظ برق تلویزیون، محافظ برق یخچال و...)  از جمله دستگاه هایی است که بعد از خرید محصولات برقی از طرف فروشنده یا نصاب به خریدار پیشنهاد داده می شود. محافظ ولتاژ برق دستگاهی است که مانند یک کلید وظیفه ی قطع برق در شرایط نامطلوب (نوسانات، قطع و وصل متناوب، ولتاژ بسیار بالا یا بسیار پایین) و وصل برق در شرایط مناسب برای مصرف کننده ها را بر عهده دارد. از جمله محصولات شرکت سیماران محافظ ها می باشند. محافظ ولتاژ سیماران دارای 24 ماه گارانتی می باشد.

محافظ ولتاژ سه راهی ارت دار سیماران SM-325-EL (کابل 180)

جهت مشاهده محصولات محافظ سیماران کلیک کنید.

جهت مشاهده لیست قیمت محافظ سیماران کلیک کنید.

 

شبکه ی برق:

اگر بخواهیم شبکه برق را در حالت کلی بررسی کنیم، شبکه برق، شامل تولید برق در نیروگاه ها، انتقال برق از طریق خطوط انتقال و رساندن برق به مصرف کننده هاست. در نیروگاه ها پارامترهای استاندارد کلی برای تولید برق تعریف شده اند. بارزترین این پارامترها، ولتاژ و فرکانس طبق استاندارد تعریف شده هستند. اما ممکن است زمان رسیدن برق به مصرف کننده این پارامترها در حالت استاندارد نباشند. این اتفاق به دلایل متعددی همچون: ایرادات در رساندن برق از نیروگاه ها، خطوط انتقال و یا اداره برق، افت خطوط انتقال، حوادث طبیعی همچون رعد و برق، حیوانات به هم خوردن سیم ها و... باشد. تنوع مصرف کننده های برقی بالاست و بسیاری از آن ها نسبت به تغییر پارامترها حساس هستند، ورود برق به مصرف کننده ها با شرایطی نامطلوب ممکن است منجر به تخریب دستگاه شوند. شرایط نامطلوبی همچون، قطع و وصل متناوب برق، نوسانات برق، افزایش یا کاهش ولتاژ و...

در نتیجه نیازمند یک دستگاه هستیم تا رسیدن برق به مصرف کننده ها را کنترل نماید. یکی از این دستگاه ها محافظ برق و یا محافظ ولتاژ نام دارد:

 

محافظ ولتاژ یا محافظ برق چیست؟

ولتاژ به معنی میزان پتانسیل انرژی الکتریکی است، و اگر ولتاژ سیم ورودی به مصرف کننده بیش از حد زیاد شود، جریان برق دچار شوک خواهد شد. که می تواند موجب گرم شدن سیم و حتی آتش سوزی شود.
هر دستگاه (مانند تلویزیون، کامپیوتر، یخچال، کولر گازی، پکیج ، لباس شویی و ...)  بسته به میزان حساسیت خود حد بالا و پایینی از ولتاژ را نیاز دارد که در صورت رسیدن ولتاژ بیشتر از حد بالا و ولتاژ کمتر از حد پایین دستگاه دچار آسیب خواهد شد.

 

چند راهی برق محافظ ولتاژ:

امروزه محافظ ها ازجمله دستگاه هایی هستند که بعد از خرید مصرف کننده های برقی از طرف فروشنده یا نصاب به خریدار پیشنهاد خرید آن داده می شود.

محافظ برق دستگاهی است که مانند یک کلید وظیفه ی قطع برق در شرایط نامطلوب و وصل برق در شرایط مناسب برای مصرف کننده ها را بر عهده دارد.

محافظ ولتاژ وظیفه دارد ولتاژ بیش تر از حد را شناسایی کند و الکتریسیته اضافی را به زمین و منحرف کرده و به سیم اتصال به زمین بدهد. به همین دلیل است که تمامی محافظ‌های ولتاژ باید دارای پین اتصال به زمین باشند (پین سوم روی دو شاخه محافظ یا اتصال‌های فلزی بالا و پایین روی آن) و به یک پریز دارای اتصال به زمین متصل شوند تا کارکرد درست خود را داشته باشند.

معمولا تفکر بر این است که کاهش ولتاژ خسارت به دستگاه های الکترونیکی یا موتوری نمیزدند، اما گاهی اوقات کاهش ولتاژ صدمات بیشتری را به مصرف کننده ها وارد می کند. در کاهش ولتاژ مخصوصاً دستگاه های موتوری مقدار توان مصرف کننده ثابت است پس از این رو برای ثابت ماندن توان باید مقدار جریان افزایش پیدا کند. مطابق فرمول W=V*I با کاهش ولتاژ جریان کشیده شده افزایش یافته، که این افزایش جریان منجر به بالا رفتن دما و یا نیم سوز شدن موتور می شود. به عنوان مثال موتور یحچال در ولتاژ پایین با کاهش ولتاژ خطر احتمالی سوختن را نسبت به افزایش ولتاژ دارد

بهترین محافظ، محافظ ارت دار است که حد بالا و پایین ولتاژ آن را بتوان مطابق حساسیت دستگاه به صورت دستی وارد کرد.

اما معمولاً دستگاه محافظ برق در برابر ورودی زیر 180 ولت و بالای  245 ولت جریان را قطع و مانع از آسیب رسیدن به لوازم خانگی برقی شما می گردد.

 

خرید محافظ برق خوب:

محافظ های برق انواع مختلفی دارند:

محافظ های صوتی تصویری (محافظ برق تلویزیون و...)، محافظ برق یخچال,محافظ  برق یخچال ساید، محافظ یخچال و فریزر، محافظ های کولر گازی، محافظ های پکیج، و… .
هنگام خرید محافظ برق به نکات زیر توجه کنید:

  • محافظ برق ارت دار دارایکلید ON/OFF باشد
  • جنس بدنه ی محافط ولتاژ بهتر است که از جنس ضد آتش (ABS) باشد.
  • منافذ محافظ برق دارای محافظ پلاستیکی باشند
  • طول سیم رابط برق محافظ، جنس و نمره آن استاندارد باشد
  • محافظ ولتاژ استاندارد، توجه کنید که محافظ برق استاندارد که از موسسه‌های معتبر استاندارد تأییدیه گرفته باشد. محافظ انتخاب شده باید حداقل استانداردUL1449( قابلیت حفاظت از مدار در برابر اضافه ولتاژ و جریان‌های آنی) تأییدیه گرفته باشد. از جمله ی دیگر استانداردهای معتبر می توان به FCC و CE و... اشاره کرد
  • زمان پاسخ‌دهی مدت زمانی است که محافظ ولتاژ شوک در برق را شناسایی می‌کند. هر چه واکنش قطع سریع تر باشد، مدت زمان پاسخ دهی کمتر است که مدت زمانی را که مصرف کننده های متصل به محافظ در معرض شوک هستند را کاهش داده و نتیجتاً حفاظت بهتر و بیشتری از دستگاه انجام می‌شود.
  • محافظ برقی که زمان پاسخ‌دهی آن 1 نانو ثانیه و یا سریع تر باشد، بهترین حالت ممکن است و محافظ با کیفیت تر می باشد.
  • زمان خرید محافظ ولتاژ به گارانتی آن توجه کنید. گارانتی محافظ برق ضمانتی برای کارکرد صحیح آن می باشد.

 

هنگام خرید چند راهی برق محافظ ولتاژ توجه کنید که:

  • تنها محافظ برق ارزان را ملاک خرید خود قرار ندهید.
  • میزان انرژی که محافظ برق جذب می کند عددی بین 600 تا 700 ژول مناسب است. عموماً رتبه ی ژول بیشتر نشان دهده ی طول عمر بالا برای محصول است.
  • هرگز نباید چند محافظ الکترونیکی را بهم متصل کنید چون دیگر کارایی خود را از دست می‌دهند.
  • محافظ برق قبل از ورود برق به تجهيزات الکتريکي تنها ايمني دستگاه های متصل به خود را بالا مي برد، نه ايمني افراد را.
  • بهتر است فیوز محافظ ولتاژ در دسترس باشد تا در صورتی که در اثر عبور بیش از حد شدت جریان فیوز آن بسوزد مصرف کننده به راحتی هنگام تعمیر محافظ برق بتواند آن را تعویض نماید
  • محافظ برق هیچ تاثیری بر عملکرد ، تنظیم برق (رگوله کردن ولتاژ خروجی) ، رفع ریپل و … برق ورودی و خروجی ندارد و فقط ولتاژ و جریان از حدی خارج شوند برق خروجی را قطع می کنند. دستگاهی که جهت رگوله کردن ولتاژ استفاده می شود استابلایزر می باشد که از امکانات بیشتری نسبت به محافظ برخوردار می باشد . و قیمت چند ده برابری نسبت به محافظ برق دارد. همچنین اگر دستگاه های گران قیمت و حساسی دارید و به دنبال دستگاه واسط بین برق شهری و مصرف کننده هستید تا برق را بدون وقفه برای مصرف کننده تأمین کند و مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه شود باید به دنبال انتخاب یو پی اس متناسب دستگاه خود باشید.

جهت مشاهده محصولات یو پی اس سیماران و استبلایزر سیماران کلیک کنید

جهت مشاهده لیست قیمت یو پی اس و استلایزر کلیک کنید

  • هنگام خرید محافظ ولتاژ، تعداد پورت های خروجی را متناسب با موارد استفاده و همچنین در نظر گرفتن مصرف کننده ها انتخاب کنید.
  • زمان خرید چندراهی برق به مورد استفاده (چند راهی رومیزی,چند راهی برق دیواری) توجه کنید، همچنین فاصله محل قرار دادن محافظ برق سیم رابط تا پریز برق شهری را درنظر بگیرید.

 

تفاوت بین چند‌راهی برق و محافظ برق:

 عموماً تعداد دستگاه های برقی بیشتری نسبت به پریز‌های روی دیوار در خانه، اداره و... داریم. به همین دلیل است که محافظ برق  خانگی,محافظ برق ساختمان و... در همه جا مورد نیاز است تا امنیت لوازم برقی را در برابر نوسانات برقی حفظ کنند. اما بین خریداران این اشتباه رایج است که کارکرد محافظ برق را همانند چند راهی برق می دانند.

باید به این نکته توجه کرد که هر چند‌راهی یک محافظ الکترونیکی نیست. چند‌راهی صرفا ولتاژ خروجی را به چند پورت تقسیم می‌کند اما محافظ الکترونیکی جهت محافظت از لوازم الکترونیکی مانند یخچال، کولر گازی و … در برابر نوسانات برق و نویز بر خط توزیع برق می باشد.

نکته‌ قابل توجه بعدی قیمت محافظ برق است. برای خرید یک محافظ ولتاژ پول بیشتری به نسبت چند‌راهی پرداخت خواهید کرد.

مشخصات فنی

  • مدت زمان گارانتی
    24 ماه
  • حداکثر توان
    2500 ولت آمپر
  • حداکثر جریان
    10 آمپر متناوب
  • ولتاژ کار
    170-255 ولت متناوب
  • فرکانس
    50-60 هرتز
  • ولتاژ قطع پایین
    170-180 ولت متناوب
  • ولتاژ قطع بالا
    245-255 ولت متناوب
  • زمان تاخیر
    4-6دقیقه
  • طول کابل
    180 سانتی متر

نظرات کاربران

نظرات خود را در مورد محصول مطرح نمایید


  1. نصرالله زاده : نصرالله زاده

    عالی براتون کمه واقعا راضیم خداراضی باشه ازشما سیماران چند

    1. : admin

      مرسی خیلی لطف دارید